Firkálj


Leírás

Átvert a TO? Nem maradt tantárgy? Pikkel rád a tanár? Nem indult szakirány? Átvernek a tandíjjal? Nem képvisel a HÖK? Felháborít a szinvonaltalan képzés? Megbántad az egészet ?!? Mindenkinek van története a visszásságokról, jó és rossz tapasztalatról, élményekről. "Felsül" az oktatás, régóta - beszéljünk róla, milyen is igazán. Fosuli@index.hu

Szavazás

Utolsó kommentek

  • sorstárs: "A gólyatábor-befizetések elsikkasztását, meg nem is értem. Milyen már, hogy saját számlára utalta... (2010.08.09. 14:45) HÖK segít?
  • testlife: @rexter: Alaposan átgondolt, értelmes, egyedi gondolkodásra valló tanács volt. Köszönjük. (2009.08.29. 12:16) (ki)Nyíregyháza
  • rexter: bazeg ember menj el dolgozni, mint anyadek penzen meg az allam penzen segilyekbol lakjal egy szaro... (2009.01.13. 12:40) (ki)Nyíregyháza
  • sedthh: nyíííregyi főiskolaaaa nanana nanaaaa (2008.11.22. 19:22) (ki)Nyíregyháza
  • P.E.: Azért az nagyon tetszik, hogy milyen szép bölcs gondolatokkal érvelnek a tandíj mellett az előző r... (2008.11.21. 22:50) Szívnak a végzősök?
  • P.E.: Két dolgot fűznék a cikkhez és az eddigi hozzászólásokhoz hozzá: - Azért nem kérnék pénzt, ha val... (2008.11.21. 22:44) Szívnak a végzősök?
  • drhlaszlo: Folytatást kérünk! Netán ráuntál, kedves Káposztakukac? (2008.11.10. 16:30) (ki)Nyíregyháza
  • d: te pedig, kedves barátom, hiába vagy diplomás, mégis egy rasszista szar vagy, és úgy tűnik frusztr... (2008.10.30. 12:04) Szívnak a végzősök?
  • KLO: Az ilyen hozzáállás: "Ha végigszenvedted a felsőoktatás négy/öt évét," mindent megmagyaráz... Ne... (2008.08.15. 21:43) Szívnak a végzősök?
  • Tombolda: juj. főiskola nyíregyen... necces. (2008.07.26. 21:44) (ki)Nyíregyháza
  • Utolsó 20

Címkék

becsöngetés (1) buli (1) debrecen (1) diák (3) diákigazolvány (2) diploma (1) egyetem (8) fősuli (9) hff (1) hök (1) höok (4) iskola (4) kollégium (2) kritika (20) minőség (4) oktatás (13) pécs (1) suli (1) szent istván (1) szigorlat (1) sztrájk (1) tanár (10) tandíj (5) tanulás (5) to (4) tüntetés (4) vélemény (15) vizsga (2) vjrktf (5) zh (2)

Olvass még

    Nincs megjeleníthető elem.

(ki)Nyíregyháza

2008.07.13. 15:35 :: Lesley

Candy változatlanul éli a nyíregyházi főiskolások mindennapjait - hol jobban, hol kevésbé elviselve a - szóhasználatával - "érdekes" eseményeket.

Elöljáróban hadd gratuláljak annak a két szervezetnek, melynek adminisztrálnia kéne a Nyíregyházi Főiskolán a dolgokat, viszont ennek ellenére csak a töküket vakarják, és a prémiumukon kívül szarnak bele a világba.

Ez a két nagyszerű szervezet pedig a Hallgatói Önkormányzati Testület, illetve a Hallgatói Centrum. A Hallgatói Önkormányzati Testületnek (HÖT ezesetben) ugye a diákokat kéne képviselnie, ezt teszi is példás impotenciával, melynek elég sok példája van. Ilyen például a szeptemberben (minden szoctám vagy ösztöndíj előtt) befizetendő első kolidíj, illetve az októberben (szintén minden támogatás előtt befizetendő) két havi kolidíj. A Főhe néven futó állítólag megszervezett főiskolás fesztiválról nem is érdemes beszélni. A Hallgatói Centrum igazából a Strbabag láncos kutyája, mely PPP rendszerben lopja ki a seggünk alól a kollégiumot és a főiskolát.

Mostanában ez a két nagyszerű szerv azt találta ki, mi lenne, ha értesítés nélkül már a nyári szünet elején beszedné a nyáron bentmaradók kolidíját, illetve elintéztetnék a kolijelentkezést. Arról nem is beszélve, hogy a különféle irodákra rohangálás miatt fél nap volt elhagyni a kollégiumot (szintén nagy piros pont a hötnek) szóval ha valaki nem tölt minden napot a kollégium portáján, tulajdonképpen esélye sem volt megkapni ezeket az információkat, mivel az email nevű furcsa dolgot még hírből sem ismerik a parasztok. Ezt a két dolgot még csakcsak sikerült abszolválnom, mert tartottam ismerősökkel mailben kapcsolatot, de a következő fordulatról lemaradtam: most már kérnek ezer darab papírt is a biztonság kedvéért, amiről persze szintén nem küldtek egy kurva emailt sem. Most ahogy néztem a honlapjukat, szintén az információk tömege zúdult rám. A főiskolai honlapon szintén.

Szóval ezúton is szeretnék gratulálni minden okos parasztnak, aki maximum a kapa kezelését sajátította el, az internet meg túlzottan huszonegyedik századi nekik.

Idézném a szöveget, amihez slusszpoénént megemlíteném, hogy semmi mailcím nincs megadva, illetve, hogy a küldő címre meg nem lehet válaszolni. Illetve kapnak pénzt az állítólagos munkájukért.


  Kedves Hallgató!


Kollégiumi jelentkezésedet elutasítottuk.

Megjegyés:
Kollégiumi jelentkezésedet elutasítottuk, mert kérésünk ellenére nem küldted el a szükséges igazolásokat. Fellebbezésre lehetőség van, melyet július 25-ig lehet megtenni. Minden jelentkező figyelmébe ajánlom, hogy ügyeljen a megadott adatok valósságára, és töltse ki a megjegyzés rovatot. A beírt információkat hivatalos igazolásokkal (jövedelemigazolás, munkanélküli nyilvántartás, rokkantsági papírok, testvér iskolalátogatási igazolás, válási papír, anyakönyvi kivonatok stb.) alá kell támasztani, a dokumentumokat a Hallgatói Önkormányzat címére kell postázni (4400. Nyíregyháza, Sóstói u. 31/b). Fellebbezés várható eredménye július 28. További információk a
koli.nyf.hu és ecampus.nyf.hu/regisztracio oldalakon.



Fellebbezésre lehetoség van, melyet augusztus 5-ig lehet megtenni
a
http://ecampus.nyf.hu/regisztracio címen.

Minden jelentkezo figyelmébe ajánlom, hogy ügyeljen a megadott adatok
valósságára, és töltse ki a megjegyzés rovatot. A beírt információkat
hivatalos igazolásokkal (jövedelem igazolás, munkanélküli nyilvántartás,
rokkantsági papírok, testvér iskolalátogatási igazolás, válási papír,
anyakönyvi kivonatok) alá kell támasztani, a dokumentumokat a
Hallgatói Önkormányzat címére kell postázni:

Nyíregyházi Főiskola
HÖT
4400 Nyíregyháza
Sóstói u. 31/B


*** Ez egy automatikusan generált levél. Kérem ne válaszoljon rá. ***

______________________________

 


 
Maradtam Candy tisztelettel

Hm...érdekes eljárás, fellebbezel, elutasítanak, ismét fellebbezel, talán nem...de előre tudják, hogy ismét fellebbezel? Vagy talán zsebbe kell nyúlni a szállás elnyeréséhez??

5 komment

Címkék: kritika kollégium fősuli

A bejegyzés trackback címe:

https://felsulooktatas.blog.hu/api/trackback/id/tr40566131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tombolda · http://tombolda.fw.hu 2008.07.26. 21:44:39

juj. főiskola nyíregyen... necces.

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2008.11.10. 16:30:13

Folytatást kérünk!
Netán ráuntál, kedves Káposztakukac?

sedthh · http://lohere.net 2008.11.22. 19:22:43

nyíííregyi főiskolaaaa
nanana nanaaaa

rexter 2009.01.13. 12:40:25

bazeg ember menj el dolgozni, mint anyadek penzen meg az allam penzen segilyekbol lakjal egy szaros varos szaros fosikolajanak szaros kollegiumaban. (ez nem csak nyiregyre igaz, barmire)

testlife 2009.08.29. 12:16:35

@rexter: Alaposan átgondolt, értelmes, egyedi gondolkodásra valló tanács volt. Köszönjük.
süti beállítások módosítása